Du kan fremdeles søke til studier våren 2017!

Selv om søknadsfristen har gått ut de fleste steder i USA har vi fremdeles mange skoler på utrolige steder som fremdeles tar i mot søknader. Hvorfor ikke studiere i Australia eller New Zealand?

Uansett hvilket fagområde du ønsker å studere eller hvor lenge du vil studere kan vi finne din drømmeskole.

Vi på IBS Education hjelper deg med hele prosessen, fra å bare prate om mulighetene du har til søkandsprosess, bolig på studiestedet og støtte gjennom oppholdet. Du kan alltid sende oss en interessemelding eller ringe oss på 23358850 så er vi alltid klare til å besvare alle dine spørsmål!

Finn din skole i Australia
Les mer om AUT i New Zealand

 

Mia Nilsen
Mia

Mia har tatt både bachelor og master i utlandet, i henholdvis England og Belgia. I tillegg har hun arbeidserfaring fra ulike land, inkludert USA og Kenya. Hun synest utdanning i utlandet er kjempestas og er veldig fornøyd med å kunne hjelpe andre ha samme positive erfaringer som hun selv har hatt.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!