Et år utenlands i bilder

2015 begynner å gå mot slutten og det er på tide å summere året som har vært. Men går det an å sammenfatte ett studieår utenland? Vi prøver. Ettersom et bilde sier mer enn tusen ord har vi samlet noen av våre favorittbilder som våre studenter har Instagrammet for oss i år.

Ser det ikke flott ut? Og visste du at du kan starte ditt eget eventyr i 2016? Søk for oppstart til høsten før 31. mars og bli med på en lignende lysbildshow neste år.

Vi vil også sende en stor takk til våre fantastiske studenter som har delt noe av sine eventyr på vår Instagramkonto. Stafetten går videe, så klikk deg inn på @ibseducation for å se hvor vi er akkurat nå.

Vi øsnker alle våre IBS-studenter over hele verden et godt nytt studieår!

Mia Nilsen
Mia

Mia har tatt både bachelor og master i utlandet, i henholdvis England og Belgia. I tillegg har hun arbeidserfaring fra ulike land, inkludert USA og Kenya. Hun synest utdanning i utlandet er kjempestas og er veldig fornøyd med å kunne hjelpe andre ha samme positive erfaringer som hun selv har hatt.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!