Utvidet søknadsfrist til HPU!

En av våre absolutte favorittskoler er Hawaii Pacific University (HPU) på Hawaii. Og vi har utvidet søknadsfristen til 15. november! Så raska på, og start 2017 i paradis!

Her er våre favorittgrunner til å studere på HPU:

  1. Skolen ligger på Hawaii. HAWAII! Stedet med surfing, strender, vulkaner og moro
  2. Helt fantastiske surfing-, dykking-, seiling- og turmuligheter. Eventyrene venter på deg!
  3. HPU har et aktivt studentmiljø med over 50 ulike studentforeninger. Du finner definitivt en som passer dine interesser, og hvis ikke – så kan du starte en selv
  4. Med studenter fra over 100 land har du absolutt muligheter til å knytte et globalt nettverk, noe som er både bra for din fremtidige karriere og for lommeboka di (siden du alltid vil ha en sofa å sove på når du drar på utenlandsferie)
  5. De har egne universitetslag innen en rekke ulike idrette. GO HPU SHARKS!
  6. Undervisningen foregår i små klasser, så du er sikret personlig og god oppfølging av professorene
  7. HPUs hovedcampus ligger midt i Hawaiis business- og turismedistrikt. Perfekt for deg som søker internships og for å være der det skjer

Så ta steget! Kontakt oss for en gratis studieveiledning – eller søk med en gang!

Les mer:
Hawaii Pacific University

Gjesteblogg: Om heltidsstudier i paradis

Mia Nilsen
Mia

Mia har tatt både bachelor og master i utlandet, i henholdvis England og Belgia. I tillegg har hun arbeidserfaring fra ulike land, inkludert USA og Kenya. Hun synest utdanning i utlandet er kjempestas og er veldig fornøyd med å kunne hjelpe andre ha samme positive erfaringer som hun selv har hatt.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!