Fantastisk mulighet i Florida!

Vil du studere i solfylte Florida? Vi har en fantastisk mulighet for deg på Keiser University i West Palm Beach. Som IBS-student er du garantert et stipend på NOK 61 000 om du har en GPA på 3.00 eller høyere. Er du usikker på din GPA? Vi hjelper deg å regne det ut!

Keiser University har 15 ulike campus rundt omkring i Florida og du kommer til å studere på skolens flaggskipscampus i West Palm Beach. Her jobber engasjerte lærere som setter deg som student i fokus og hjelper deg å nå dine drømmer.

Garanter stipend
Når du studerer på Keiser University gjennom oss på IBS er du garanter et stipend for dine akademiske studier om du har et karaktersnitt, en såkalt GPA, på minst 3.00. Stipendet er på USD 7 500 og tilsvarer NOK 61 000. Om du velger å fortsette på studiene dine etter et år kan du søke om samme stipendet for andre- og tredje året. Om du klarer å holde det snittet har du store sjanser for å få det år etter år.

Om du skulle ha et GPA som er lavere enn 3.00 har du likevel muligheter gode stipend! Om du har en GPA mellom 2.5 og 2.99 kan du få USD 4 000 i scholarship, som tilsvarer NOK 32 500.

Unikt stipend på NOK 61 000 for IBS-studenter! Søk senest 31. mars for studiestart høsten 2016!

Book studieveiledning

Hva er GPA og hvordan vet jeg hva jeg har?
GPA står for Grade Point Average og et snitt av dine karakterer fra videregående. Mange skole i USA velger studenter ut ifra deres karaktersnitt. Du kan selv regne ut GPA’en din med hjelp av vårt regneeksempel du finner HER. Du kan også kontakte oss så hjelper vi deg gjerne.

Mia Nilsen
Mia

Mia har tatt både bachelor og master i utlandet, i henholdvis England og Belgia. I tillegg har hun arbeidserfaring fra ulike land, inkludert USA og Kenya. Hun synest utdanning i utlandet er kjempestas og er veldig fornøyd med å kunne hjelpe andre ha samme positive erfaringer som hun selv har hatt.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!