Frejas beste Sydneytips

Jeg har alltid elsket å reise, og da jeg skulle starte min høyere utdannelse var jeg derfor ikke i tvil om at den skulle bli tatt utenfor Danmarks grenser. etter veiledning fra IBS endte jeg opp med å bestemme for å lese min Bachelor of Business in Hotel Management på The Hotel School Sydney, Southern Cross University. Jeg har raskt falt pladask i denne vidunderlige byen, blant annet på grunn av noen av disse fantastiske stedene!

The Bondi to Coogee Beachwalk

Hvis man elsker lekre strender og en fantastisk utsikt er denne turen et bestemt must. På turen fra Bondi til Coogee får man fra den ene vakre stranden til den andre. Turen tar omkring 2,5 timer og er 6 kilometer lang. Alle strendene er har flotte cafeer og busser tilbake til byen hvis man ikke har lyst til å gå hele ruten. Det er en tur man kan ta mange ganger, for selv om man allerede har sett utsikten så skuffer den aldri!

Fantastisk mat med flott utsikt

Opera Bar ligger, som navnet antyder, ved Operahuset. De serverer fantastisk mat i løpet av dagen, men det beste tidspunktet å komme på er om kvelden når utsikten over Sydney Harbout er enda mer fantastisk enn normalt. Et annet sted det er bra å dra til for god utsikt og deilig mat er Darling Harbour. Havnen er full av fine restauranter, barer og cafeer og er også en bra plass for en tur ut på byen da flere steder er åpne til klokka tre om natta. Det er også mange Food-festivals i og omkring Sydney. En av de større er Noodle Market, en årlig matfestival sentralt i Sydneys Hyde ark. Er man i Sydney i oktober er det absolutt verdt et besøk dit.

Havnen er full av fine restauranter, barer og cafeer og er også en bra plass for en tur ut på byen da flere steder er åpne til klokka tre om natta

Day trips

Søndag betyr billig transport i Sydney, noe som gjør det til den perfekte dagen for utflukter til de stedene som ligger litt utenfor Sydney City. Hvis man har lyst til å ta en dag på stranden kan ta ferjen til Manly. Manly er en superhyggelig liten by i Nordsydney med en av Australias vakreste strender. Hvis man heller vil ha en aktiv søndag kan man ta toget til Blue Mountains. Blue Mountains er et stort område med flere ulike besøksdestinasjoner. Det mest turistpregede stedet er Katoomba, men hele området er fantastisk og alle stedene tilbyr forskjellige utfordringer og utsikter.

The Botanical Garden

Sist, men ikke minst, må man ikke glemme Sydneys vakre botaniske hage. Hagen ligger nede ved havnen, rett ved Operahuset, og er det perfekte stedet å spise frokost, møte venner eller sole seg. Den botaniske hagen er en pause fra bylivet og derfor en veldig bra plass å gå eller løpe en tur.

 

Får du lyst til å utforske disse stedene selv? Våre samarbeidsskoler i Sydney har alle veldig ulik karakter og fagtilbud. Hva passer deg? Book en gratis studieveiledning så kan vi fortelle mer.

 

Kontakt oss
Book gratis studieveiledning
Send inn en interessemelding

Våre samarbeidsskoler i Sydney
The Hotel School Sydney – hotellskole med universitetsstatus
Australien College of Physical Eduaction (ACPE) -idrettsskole i toppklassen
Martin i Sydney – business, turisme og event

 

Admin Freja
Freja

Jeg har alltid elsker å reise og når jeg skulle starte utdanningen min var det ingen tvil om at jeg skulle forlate mitt hjemland Danmark. Etter veiledning fra IBS bestemte jeg må for å ta en Bachelor of Business in Hotel Management på The Hotel School Sydney (akkreditert av Southern Cross University).

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!