Gjesteblogg: En vanlig dag i sørlige Florida

Jeg er nå midt i en bachelor i Business Administrasjon der jeg har International Business som major. Jeg går på Keiser University som ligger i den fine byen West Palm Beach i Florida. Det var veldig tilfeldig at jeg valgte å dra hit for å studere, men det har aldri vært et sekund der jeg har angret på det.

En helt ordinær dag her i sør-Florida består som regel av skole og lekser. Mange tror at vi er på stranda hele dagen, men når du har bodd her en stund får du andre interesser også. En helt vanlig dag for meg starter som regel med en kort løpe- eller gåtur i nabolaget før skolen. Min timeplan dette semesteret er ganske behagelig så jeg har mye fri til å gjøre andre ting også.

Det å kunne lese på prøver på stranda, vandre rundt i flipflops hele året, og aldri fryse er bare noen bonuser du få ved å bo her i Florida.

Jeg tar Accounting, Engelsk, Business Law, Modern History og International Marketing. Jeg er veldig fornøyd med de fagene jeg har og alle er veldig interessante på hver sin måte. Mine to favoritter er International Marketing og Business Law. Business Law er rettet lover og regler når det gjelder bedrifter. Vi lærer om hvordan vi skriver en kontrakt, forskjellige grunner til hvorfor en kan bryte en kontrakt og ellers diverse lover rundt det å ha en bedrift.

Etter skolen er jeg ofte med venner der vi slapper av ved bassenget, spiller volleyball, eller deltar på diverse aktiviteter på skolen. Skolen er veldig internasjonal så det er mange ulike kulturer på skolen. Jeg lærer noe nytt omtrent hver dag.

Som sagt så har jeg ikke angret et sekund på denne avgjørelsen om å flytte hit. Jeg har lært så mye nytt, blitt mye mer selvstendig, og jeg nyter studentlivet til det fulleste. Det å kunne lese på prøver på stranda, vandre rundt i flipflops hele året, og aldri fryse er bare noen bonuser du få ved å bo her i Florida!

 

Les mer
Keiser University
Følg Elise på IBS Instagram denne uken

Kontakt oss
Book en gratis studieveiledning
Send inn en interessemelding

Admin Elise Morch
Elise

Elise er 19 år og studer akkurat med IBS på Keiser University i West Palm Beach. Der skal hun ta en bachelorgrad i Business Administration.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!