Gjesteblogg: Mitt livs beste investering

Det å velge å studere Contemporary Music på Southern Cross University er den beste investeringen jeg har gjort så langt i livet mitt.

Utdanningen dekke mange uliker aspekt av musikk. Først leser vi på musikkteori, musikkstiler, sjangere og musikkhistorie. Vi har også en praktisk del der vi får spille sammen med andre studenter og lære oss mer om teknikk og det tekniske.

Neste del er låtskriving, musikk gjennom nettet og avansert musikkfremførelse. Lærerene er høyt kvalifisere og støtter virkelig oss studenter og vil at få til vårt beste. Hver gang jeg har hatt vanskeligheter har kunne gå til lærerene, eller til “Academic Skills Team” som et ressurstilbud for oss, og har fått den hjelpen jeg har trengt.

Nøkkelen er å være åpen for all hjelp og alle muligheter som skole tilbyr, som er mer enn jeg noen gang hadde kunnet forestille meg.

Selv om jeg i hovedsak er her for å studere er jeg også her for å oppleve Australia. Først var redd for at det skulle bli vanskelig, men så innså jeg at SCU International tilbyr spesielle utflukter til for eksempel Mojo surfeleir, utflukt til Fraser Island og ulike vandreturer i helgene. Vi kan også bli med i ulike foreninger for sport, musikk, sykling eller fjellturer om man ønsker å bli kjent med flere studenter i nærheten.

SCU Unibar arranger også ulike temakvelder der du og alle vennene dine samles for morsomme fester.

Når du bor på campus er du alltid i nærheten av artigheter. De fleste studentene som kommer hit er veldig hyggelige og elsker å inkludere alle i aktiviteter. Det betyr også at om du behøver inspirasjon for studiene dine er det bare å banke på nærmeste dør for å få hjelp.

 

Vil du også studere musikk? Kontakt oss så hjelper vi deg!
Book gratis studieveiledning
Send en interessemelding

Les mer
Contemporary Music
Southern Cross University i Lismore
Studere musikk utenlands

Admin Linn Rolland
Linn

Linn lämnade vardagen hemma i Norge och bestämde sig för att ta med sitt stora musikintresse till Australien. Hon studerar mot en bachelor's degree i Contemporary Music på Southern Cross University i Lismore.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!