Gjesteblogg: Om heltidsstudier i paradiset

Den beste investeringen man kan gjøre for seg selv er en utdannelse. Og hva mer kan man ønske seg enn å dra på eventyr i paradis mens man går på skole? Med IBS har alle muligheten til å leve ut den drømmen.

Hawaii er så mye mer enn ord kan beskrive. Her er det ikke bare vakre fjell, fossefall, det turkise haver og hvite strender, men også et rikt Hawaiisk kulturliv. Alhoa-kulturen skinner godt igjennom. Folk på gaten med surfebrett under armen og shaka-tegn opp i været. Wakiki som boomer med tursiter i Hawaii-skjorter og leid-kranser, og summen av dette gir byen et dynamisk liv med massevis av barer, restauranter og butikker.

Det jeg elsker med Hawaii Pacific University er det kjempevarierte, internasjonale miljøet på campus som kommer av at det er studenter fra alle verdens hjørner. Mitt første semester har jeg hatt utrolig dyktige professorer som er lidenskapelige når det kommer til fagområdene deres, og har masse erfaring. Miljøet er utrolig avslappet som igjen er på bakgrunn av kulturen.

Alle er samlet på en øy for å ta del i et eventyr

Selv om man er i paradis skal man være utrolig klar på at skole er fulltidsarbeid. Systemet er annerledes enn hjemme. Der er karakterer på alt man gjør og man skal delta på en lang rekke av forelesninger, quiz og innleveringer. Men til slutt er det hele verdt det fordi, som sagt, er det en livsopplevelse og en investering man kan ta med seg resten av livet.

Det er et unikt miljø, hvor folk har blod på tann og er aktive og ivrige på oppdagelser og i å møte nye mennesker på en måte som ikke sammenlignbart med noen andre steder i verden. Alle er samlet på en øy for å ta del i et eventyr, derfor er man ikke alene, selv om man kanskje reiste alene.

Kontakt oss
Book en gratis studieveiledning
Send inn en interessemelding

Les mer
Hawaii Pacific University

Admin Helene Rae Clausen
Helene

Helene studerer med IBS på Hawaii Pacific University. Hun synes at utenlandsstudier er den beste investeringe man kan gjøre for seg selv.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!