Gjesteblogg: Solfylte hilsninger fra California

Jeg forlot Sverige for jeg kjente på at jeg ville gjøre noe stort. Siden jeg har bodd hjemme hele livet, så ville jeg etter videregående komme meg så lang bort som mulig. Det er ikke fordi jeg ikke trives hjemme, men for å kunne teste meg selv, og starte på noe stort.

Ettersom jeg elsker den engelske språket og visste at jeg ville studere så tenkte jeg: “Hvorfor ikke studere utenlands?”. Jeg opplevde den tiden der man lurer på hva man skal gjøre etter videregående som ganske desperat. Så jeg søkte veldig raskt, men har ikke tvilt i et sekund.

Etter å ha tatt kontakt med IBS så pratet vi om om hva jeg ville studere, jeg nevnte California og fikk forslaget SBCC, noe jeg er veldig takknemlig for. Nå skapes nye mål i livet her i California – noe som ikke er så dumt!

Jeg har vært her i Santa Barbara en god stund nå og det er virkelig fantastisk her. California kalles “The Golden State” av en grunn, solen skinner hver dag. Uansett hvilket humør du finner deg i så skinner sola!

Skolen kan være tøff, det skal jeg ikke stikke under stolen. Det er mye en må lese, men sånn er det for alle. Alle må lese i uka slik at man kan ta fri i helgene og ta det med ro. Ettersom alle har det på samme måte så fungerer det helt utmerket. Man må lære seg å finne balansen mellom å studere og ha fritid, og det gjør man etterhvert.

Jeg har også truffet mange nye mennesker her, både fra andre delere av Amerika og til og med andre land i Europa. Det er utrolig moro og kult å få utvide sin vennskapskrets globalt.

Jeg ser fram til å klare skolen, å kunne gjøre ferdig graden en dag i fremtiden og akkurat nå kjenner jeg at jeg vil bli her og studere i mer enn ett år.

Les mer
Sjekk Amandas egen blogg
Santa Barbara City College

 

Kontakt oss for mer informasjon
Send inn en interessemelding
Book en gratis studieveiledning

Admin Amanda Vikstrom
Amanda

Hej, mitt navn er Amanda Vikström og jeg studerer på Santa Barbara City College fra og med august 2015. Min major er Biology/Microbiology. Jeg forlot Skandinvaia for jeg vill gjøre noe stort med livet mitt,

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!