Gode nyheter for deg som vil studere i New York!

Drømmer du om å ta en utdanning fra en skole i New York? Nå kan drømmen bli virkelighet – og det på kortere tid. Du kan nå ta en bachelor’s degree på Berkeley College, på bare tre år istedenfor fire.

Berkeley College ligger midt på Manhattan, i ett syv-etasjers bygg med bibliotek i øverste etasje. Skolen har en tydelig businessprofil og lærere har yrkeskunnskap innenfor sine respektive undervisningsområder.

En amerikansk bachelor’s degree på bare tre år

En amerikansk bachelor’s degree tilsvarer en bachelorgrad som vi kjenner den her i Norge. På Berkeley College kan du nå ta din bachelorgrad på bare tre år istedenfor fire, fordi skolen godkjenner det siste året på videregående som ditt første år på bachelorgraden. Det eneste kravet er at gjennomsnittet ditt må være ‘C’ eller høyere.

Tre gode grunner til å studere på Berkeley College

  1. Når du studerer på Berkeley får du et stipend på opp til 25% av skolepengene
  2. Høy ”employment rate” – det vil si at mange av studentene får jobb etter endt utdanning
  3. Du kan ta utdanningen på tre år istedenfor fire, og spre både tid og penger

Dessuten får du bo og leve i en av verdens mest storslåtte byer. New York venter på deg. Kontakt oss i dag om du vil vite mer om studier på Berkeley College, New York.

Les mer
Berkeley College
Gjestblogg: Hvordan kombinere studier med det å bo i  byen som aldri sover?

Ring oss på 23 35 88 50
Send oss e-post på: info@ibs-education.no
Book gratis studieveiledning
Fyll inn en interessemelding

Malin Bergström
Malin

Malin har studert Journalism & PR-program i Washington DC med IBS, samt gått på språkskole i Nice, Frankrike med STS. Å daglig få være med å inspirere andre til å studere i utlandet ligger derfor nært hjerte.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!