Inspirasjonsmøte 7. juni: BPP University i London

07 June, 2016
Online

Ønsker du å vite mer om mulighetene ved BPP University i London? Da burde du melde deg på vårt onlinemøte der du møter blant annet Poppy Collinson som arbeider med internasjonale studenter.

Det kan virke vanskelig å velge studiested når det er så mange valg og forvirrende informasjon der ute. Derfor arrangerer vi et onlinemøte den 7. juni klokken 18.00, der du både får all informasjonen du ønsker om BPP University og de ulike mulighetene du har der.

Poppy Collinson kommer til å både informere og svare på spørsmål du skulle ha. Her får du muligheten til å lære alt om det akademiske, sosiale, opptakskrav og hvordan studentlivet i London utarter seg.

MELD DEG PÅ VÅRT INFORMASJONSMØTE OM BPP

Alt du trenger er et nettbrett eller datamaskin og tilkobling til internett! Du får mer informasjon om innlogging i løpet av dagen møtet holdes.

Hva kan du studere på BPP?

Her kan du ta både årsstudium, bachelor- og mastergrad innen juss, business og psykologi. For mer informasjon se våre sider om BPP University.

Påmelding Informasjonsmøte

  • (Kun tall)

 

Mia Nilsen
Mia

Mia har tatt både bachelor og master i utlandet, i henholdvis England og Belgia. I tillegg har hun arbeidserfaring fra ulike land, inkludert USA og Kenya. Hun synest utdanning i utlandet er kjempestas og er veldig fornøyd med å kunne hjelpe andre ha samme positive erfaringer som hun selv har hatt.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!