Inspirasjonsmøte om Australia

21 September, 2015
Online kl. 18.00

Vil du studere i Australia våren eller høsten 2016? På onlinemøtet, klokken 18.00 den 21. september, får du snakke med både oss på IBS og representant for universitetene Martin i Brisbane, Martin i Sydney og ACPE. Dette er en perfekt mulighet for å høre mer om studiemulighetene i Australia generelt og mer spesifikt om fitness-, event- og hotellstudier.

Å studere i Australia er en fantastisk opplevelse som vil være med deg resten av livet. Vi på IBS kan tilby et hav av muligheter, fra fashion og design til fitness til event management. Vi  tilbyr alt fra ett semester til en full grad. Med IBS er bolig og personell på stedet også inkludert.

 

Påmelding Informasjonsmøte

  • (Kun tall)
Mia Nilsen
Mia

Mia har tatt både bachelor og master i utlandet, i henholdvis England og Belgia. I tillegg har hun arbeidserfaring fra ulike land, inkludert USA og Kenya. Hun synest utdanning i utlandet er kjempestas og er veldig fornøyd med å kunne hjelpe andre ha samme positive erfaringer som hun selv har hatt.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!