Kom du ikke inn på universitetet? Det finnes en plan B!

Er du en av de som egentlig søkte på skole i Norge til høsten? Fikk du beskjed om at du ikke kom inn? Det finne en veldig god plan B for deg! Hvorfor ikke studere i utlandet?

Det blir kanskje ikke akkurat slik du så for deg til høsten, men det kan faktisk bli bedre enn det du noensinne hadde trodd! Vi har muligheter til å søke på studier i Storbritannia, Italia og Australia – og du kan starte allerede til høsten.

Om du er interessert i design kan du søke på:

Om du er interessert i business kan du søke på:

Om du er interessert i juss eller psykologi kan du søke på:

Bestill en gratis studieveiledning i dag – så setter vi i gang søknadsprosessen sammen!

Om du ønsker flere muligheter er det også mulig å starte studiene våren 2017. Finn ditt drømmestudie!

 

 

Mia Nilsen
Mia

Mia har tatt både bachelor og master i utlandet, i henholdvis England og Belgia. I tillegg har hun arbeidserfaring fra ulike land, inkludert USA og Kenya. Hun synest utdanning i utlandet er kjempestas og er veldig fornøyd med å kunne hjelpe andre ha samme positive erfaringer som hun selv har hatt.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!