Lærerens beste tips til deg som vil studere event

Å få jobbe med møter, messer og mennesker i en herlig miks er drømmen for mange. Milyn Lo har tidligere har undervist i Event Management på Martin i Sydney og er i dag Program Manager på skolen. Her forteller hun hvorfor Australia er et godt valg for eventstudier.

 

Hvorfor skal jeg studere Event Management utenlands?

– Å studere utenlands kan gi deg et aktivt sosial liv ved å nettverke. Du for en mulighet til å se verden og opplever mange ulike måter du kan både  lære på og utvikles. Du forbedrer dine språkkunnskaper,dine kommunikasjonsferdigheter og utvider dine fremtidige karrieremuligheter. Det er din mulighet til å få en helt ekstraordinær livserfaring og personlig utvikling.

Hvorfor er Australia er bra land å studere Event Management i?

– Australia har vokst fram og hengt med i trendene og etterspørselen som finnes i eventindustrien.Vi bruker moderne teknologi som gjør læringsopplevelsen i Australia enda mer stimulerende og morsomt. Ettersom er det er flerkulturelt land får de som studerer her oppleve et mulitkulturelt miljø.

Alle skolene som har studier innen Event Management tilbyr en eller annen form for praksis under utdanningen. Det kan være frivillig arbeid på et veldedighetsarrangement, eller å få jobbe gjennom noen av de kontaktene som skolen har i bransjen. Dette er verdifullt for studentenes profesjonelle og personlige utvikling.

Hvordan ser eventbransjen ut i Australia?

– Mange land som ligger langt vekk fra Australia, blant annet Storbritannia og USA, ser på dette området som viktig for forretninger og business. Vi har førsteklasses møteplasser og boalternativ, noe som er ranket som de to viktigste grunnene til at mange bedrifter kontakter eventselskap i Australia for å organisere bedriftsarrangement.

Australia rangere høyt som attraktiv destinasjon i land som India, Singapore, Malaysia og Japan, bare for å nevne noen. Tourism Australia, som er landets statlige turistbyrå, bidrar også til at eventbransjen hele tiden vokser og blir større

Hvordan kan min karriere innen event se ut?

– Din framtidige karriere kan være innom statlig, privat eller ideell sektor. Du kan arbeide for et eventselskap, internt for en bedrift eller frilans. Å ha en utdanning innom Event Management gir deg ikke bare den grunnleggende kunnskapen du behøver for eventbransjen, men gir deg også muligheter innen business og markedsføring.

Hva er ditt beste tips til den som vil jobbe med event?

– Nettverke! I denne bransjen handler alt om kontakter og en positiv “can-do-attitude”. Å være bestemt, velorganisert og ha god selvtillitt i alt du gjør hjelper deg å komme langt.

 

Kontakt oss
Book gratis studieveiledning
Send inn en interessemelding

 

Les mer
“Derfor valgte vi Event Management i Australia” – studentene forteller
Event Management, Martin i Brisbane
Event Management, Martin i Sydney
Event-studier

Malin Bergström
Malin

Malin har studert Journalism & PR-program i Washington DC med IBS, samt gått på språkskole i Nice, Frankrike med STS. Å daglig få være med å inspirere andre til å studere i utlandet ligger derfor nært hjerte.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!