Lyst til å studere i California? Møt Carola og Jenny fra Santa Barbara

15 March, 2016
Online

Hiv deg med på et onlinemøte den 10. mars og 3. mai 2016 og møt Carola fra Santa Barbara City College og vår IBS-representant Jenny Lind. Dette er den perfekte sjansen for å få mer informasjon om mulighetene i Santa Barbara, California i tillegg til at du kan stille dine egne spørsmål!

Santa Barbara City College (SBCC) er USA’s beste community college. Studentene gir topp karkater til lærerne og campuset ligger rett ved havet. Skolen har et bredt fagtilbud og vi vil hjelpe deg skreddersy det studieåret som passer best for akkurat deg. Med IBS er bolig og personell på stedet også inkludert.

Lær mer om byen, fritidsaktivitetene og hvordan du kan få oppleve USA og California på best mulig måte!

 

“Welcome to Santa Barbara City College, the number one community college in the US!Student Carola Smith

Based on my personal experience, I can attest to the outstanding quality of SBCC’s academic programs and its exceptional faculty and support staff. I have been working successfully with IBS since year 2000.

I hope to see you soon in beautiful Santa Barbara.”

Carola Smith, Senior Director International Programs SBCC

Påmelding Informasjonsmøte

  • (Kun tall)

 

 

Mia Nilsen
Mia

Mia har tatt både bachelor og master i utlandet, i henholdvis England og Belgia. I tillegg har hun arbeidserfaring fra ulike land, inkludert USA og Kenya. Hun synest utdanning i utlandet er kjempestas og er veldig fornøyd med å kunne hjelpe andre ha samme positive erfaringer som hun selv har hatt.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!