Minner fra min jobb som IBS-representant i Australia

Madelene Jansson flytta til Australia 2007 for åstudere Event Management med IBS. Hun skulle bare bli ett år, men fikk jobb etter utdanningen og ble igjen. I 2008 startet hun å jobber som vår IBS-representant i Brisbane og er nå vår Area Manager i Australia. Her deler hun noen av sine beste minner med IBS.

“Jeg brenner for rollen min som IBS-representant her i Australia og det er utrolig morsomt å få møte og følge opp alle studentene som kommer hit. Sammen med andre IBS-representanter ordner jeg blant annet velkomstmøter, aktivitetsdager og eksamensevent. Vil holder sammen som en stor familie her på andre siden av jorden. Jeg har vært med på så utrolig mange artigheter i løpet av årene mine med IBS. Her er noen av mine beste minner.

  1. Playdate i Brisbane 2012Det var mange som kom når vi arrangerte en såkalt playdate i Brisbane i 2012. Vi hadde en fantastisk dag med god mat og masse aktiviteter. Temaet var IBS-maskerade og alle skulle kle seg ut som noe som startet på I, B eller S. Alle tok oppgaven veldig seriøst og det ble en dag og kveld som vi alle vil huske for alltid.
  2. Mitt første velkomstmøteDet her er et fint minne jeg alltid bærer med meg. Det var så morsomt å møte de nye studentene. For meg som IBS-representant er det en fantastisk følelse å kunne dele mine erfaringer og tips, da det hjelper alle å komme seg på føttene og så raskt som mulig kunne starte sitt eget Australia-eventyr.
  3. Så mange ganger vi har funnet løsninger sammen Det skjer iblant at noen har hjemlengsel, har en tann som må bli trukket, mister passet eller kanskje låser seg ute av studentboligen. Om noe dukker opp gjør vi alt for å sammen løse problemet så raskt som mulig, på best mulig måte. Kommunikasjon er nøkkelen og vi hjelper alltid der vi kan.
  4. Alle fantastiske studenter Mange av våre studenter tør å si “JA”, noe som har gitt dem uvurderlige minner og erfaringer. Noen studenter får være PT for store kunder og andre får praksisplass eller frivillighetserfaring som de aldri hadde kunne fått hjemme i Skandinavia. Jeg blir så stolt når jeg ser hvordan hvert individ vokser i løpet av tiden her i Australia og hvordan alle tør å ta for seg, utvikles og tar vare på alle sjanser de kommer over.

Antallet IBS-studenter som kommer til Australia øker hvert år. Jeg håper å få treffe nettopp deg og ser fram til å skape masse nye minner.”

De eksakte arbeidsoppgavene for våre IBS-representanter ute i verden kan være ulike, og typen av aktiviteter de arrangerer beror på tilbudene i byen. En ting har de likevel til felles, de er deg for deg, for din trygghet og for å hjelpe deg å få en flott opplevelse på studiestedet ditt.

Les mer
Bolig og IBS-representanter
Derfor velger studentene IBS
Våre studenter forteller

Kontakt oss
Book en gratis studieveiledning
Send inn en interessemelding

Malin Bergström
Malin

Malin har studert Journalism & PR-program i Washington DC med IBS, samt gått på språkskole i Nice, Frankrike med STS. Å daglig få være med å inspirere andre til å studere i utlandet ligger derfor nært hjerte.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!