Møt oss i januar og februar!

Vi skal på møte- og messeturné i januar og februar rundt omkring i vårt langstrakte land og ser frem til å møte nettopp deg! Har du spørsmål om utenlandsstudier er dette den perfekte muligheten til å få mer informasjon, råd og, ikke minst, møte oss som skal hjelpe deg i mål.

I tillegg til å møte oss på messene skal vi også holde informasjonsmøter på kveldstid om du ønsker mer dyptgående informasjon uten av at vennene dine drar i deg for å få neste freebie. Ikke bare vil du få muligheten til å vite mer om studiealternativene i utlandet og muligheten til å søke med en gang – du får også en gratis matbit.

For å booke studieveiledning allerede nå kan du gjøre det via dette nederst på siden.

Datoer og sted:

  • Vi er i Grieghallen i Bergen, 28. og 29. januar, på studiemesse + informasjonsmøte på Peppes den 28. januar kl. 19:00
  • Vi er i Fagerlihallen i Ålesund, 1. og 2. febuar, på studiemesse + informasjonsmøte på Egon den 2. februar kl. 17:00
  • Informasjonsmøte på Peppes Pizza i Tromsø den 2. februar kl. 18:00
  • Vi er  i Trondheim Spektrum, den 4. og 5. februar 2016, på studiemesse + informasjonsmøte på Peppes kl. 19:00
  • Vi er  i Oslo Spektrum, den 17. og 18. februar 2016, på studiemesse + informasjonsmøte på Peppes Karl Johan, sentralstasjonen kl. 18:00

For flere inspirasjonsmøter, både online og i levende live sjekk ut kalenderen vår!

Påmelding Informasjonsmøte

  • (Kun tall)
Mia Nilsen
Mia

Mia har tatt både bachelor og master i utlandet, i henholdvis England og Belgia. I tillegg har hun arbeidserfaring fra ulike land, inkludert USA og Kenya. Hun synest utdanning i utlandet er kjempestas og er veldig fornøyd med å kunne hjelpe andre ha samme positive erfaringer som hun selv har hatt.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!