Møt oss på SpillExpo 6-8.november

06 November, 2015
SpillExpo, Lillestrøm Varemesse

Om du er interessert i spill- og gaming befinner du deg kanskje på SpillExpo denne helga? Da kan du møte oss på IBS/STS-standen og høre mer om muligheter for studier innen spilldesign, animasjon og interaktive medier!

Vi skal være på plass for å proppe hodet ditt fullt av informasjon om dine muligheter utenlands. Kanskje du vil designe det neste store konsollspillet? Kanskje du ønsker å jobbe med visuelle effekter i spill og film?

I tillegg til å alltid stå klar for henvendelser fra deg på standen vil vi også ha et kort, men informativt foredrag på hovedscenen på:

  • Lørdag klokken 14:00
  • Søndag klokken 13:00

Skulle du ikke være interessert i akkurat denne type utdanning kan vi også informere om alt fra business til psykologi til motedesign. Kom og møt oss på årets spillbegivenhet!

Les mer:
Spilldesign og animasjon
WEB og IT

Mia Nilsen
Mia

Mia har tatt både bachelor og master i utlandet, i henholdvis England og Belgia. I tillegg har hun arbeidserfaring fra ulike land, inkludert USA og Kenya. Hun synest utdanning i utlandet er kjempestas og er veldig fornøyd med å kunne hjelpe andre ha samme positive erfaringer som hun selv har hatt.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!