Ny skole i Skottland

Skottland er nok det mest sjarmerende og fascinerende landet i Storbritannia. Skottland har også flere toppuniversitet per person enn noe annet land i verden. Derfor er vi så glade for å kunne tilby studier ved University of Dundee til høsten.

Vår nye samarbeidsskole, University of Dundee, ble i 2016 kåret til “Scottish University of the Year” i The Times/Sunday Times Good University Guide. Skolen blir også varm anbefalt av internasjonale studenter. Velg en skole med høy akademisk standard og et fantastisk studentmiljø.

Studentby nummer én
Dundee er er av Skottlands fremste studentbyer. De fleste studentene, både internasjonale og britiske, bor på eller rett ved campus. Det er gangavstand til det meste du behøver og det er veldig rimelige leve- og bokostnader om du sammenligner med resten av Storbritannia.

Fra et studieår til en bachelor
På University of Dundee kan du ta alt fra et studieår til en hel bachelograd. Skolen tilbyr også masterprorammer, for deg som har lyst på nye utfordringer.

Start prosessen allerede nå
Ønsker du å starte studiene dine her høsten 2017? Søknaden åpner i januar, men du kan starte prosessen allerede nå. Send inn en interessemelding og bestill en studieveiledning med en av våre programveiledere allerede i dag. Vi guider deg gjennom skolens fagtilbus og dine ulike alternativ i denne spennenende, skotske studentbyen.

Les mer om University of Dundee

Mia Nilsen
Mia

Mia har tatt både bachelor og master i utlandet, i henholdvis England og Belgia. I tillegg har hun arbeidserfaring fra ulike land, inkludert USA og Kenya. Hun synest utdanning i utlandet er kjempestas og er veldig fornøyd med å kunne hjelpe andre ha samme positive erfaringer som hun selv har hatt.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!