Nyheter denne høsten

Nå er det på tide å søke seg inn på studier til høsten og vi er veldig glad for å kunne presentere mange spennende nyheter! Blant nyhetene finner du utdanninger innom blant annet psykologi, media, mote, sport og IT.

Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne ditt utenlandsstudie og svarer gjerne på alle spørsmål du må ha. Her er noen av våre nyheter for høsten 2016:

USA

Australia

England

Søk senest det 31. mars for å kunne søke stipend fra IBS!

Hva vil du studere? Lokkes du av noen av våre nyheter eller ønsker du noe helt annet? Vi står klar for å hjelpe deg å finne din drømmeutdanning utenlands. Kontakt oss i dag så tar vi det første steget sammen!

Book en gratis studieveiledning
Send inn en interessemelding
Ring oss på 23 35 88 50

Les mer
Dette sier studentene om utenlandsstudier
Gjesteblogg

Mia Nilsen
Mia

Mia har tatt både bachelor og master i utlandet, i henholdvis England og Belgia. I tillegg har hun arbeidserfaring fra ulike land, inkludert USA og Kenya. Hun synest utdanning i utlandet er kjempestas og er veldig fornøyd med å kunne hjelpe andre ha samme positive erfaringer som hun selv har hatt.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!