Onlinemøte om studier i Australia og New Zealand!

07 December, 2015
Online

Er du nysgjerrig på hvordan det er å studere i utlandet? Hva mulighetene er? Hvordan du går fram for å få denne drømmen til å gå i oppfyllelse? Da er vårt online-inspirasjonsmøte for deg!

Den 7. desember klokken 18:00 holder vi et onlinemøte om studier i utlandet, med spesielt fokus på mulighetene i Australia og New Zealand. Her går vi gjennom hvem vi på IBS er og alt vi har å tilby deg! Vi beskriver de ulike landene, skolene, fagretninger, Lånekassen med mer. Dere kan også stille spørsmål under møtet på chatten, og vi avslutter også med en spørrerunde. Du mottar også en kampanjekode slik at du får avslag programprisen pålydende søknadsavgiften!

Søknadsfristen for å studere i Australia og New Zealand våren 2016 er 15.desember – så dette er den perfekte sjansen til å få all informasjonen du trenger for å ta den endelige avgjørelsen. Vurderer du å studere til høsten er dette også en flott mulighet til å få planene på plass.

Ikke gå glipp av sjansen til å få alle dine spørsmål besvart!

Du kan melde deg på via skjemaet under. Vi sender deg innloggingsdetaljer og instrukser noen timer før møtet starter på epost. For flere inspirasjonsmøter se HER.

 

Påmelding Informasjonsmøte

  • (Kun tall)
Mia Nilsen
Mia

Mia har tatt både bachelor og master i utlandet, i henholdvis England og Belgia. I tillegg har hun arbeidserfaring fra ulike land, inkludert USA og Kenya. Hun synest utdanning i utlandet er kjempestas og er veldig fornøyd med å kunne hjelpe andre ha samme positive erfaringer som hun selv har hatt.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!