Onlinemøte om Southern Cross University

10 March, 2016
Online

Ønsker du å vite mer om studiemuligheter i Australia? Meld deg på vårt onlinemøte der Christine Martin fra Southern Cross University (SCU) tar deg gjennom alt du trenger å vite for en fantastisk studieopplevelse i utlandet.

Christine arbeider med internasjonale studenter for SCU, og vil gi informasjon om skolen, ulike program, muligheter etter studiene med mer. Du er også muligheter for å stille spørsmål!

På møtet vil du få masse inspirasjon og informasjon slik at du kan begi deg ut på ditt nye eventyr! Skulle du fremdeles være usikker kan du kontakte oss for en gratis studieveiledning.

Meld deg på ved å fylle ut dette skjemaet. Du får innloggingsinformasjon til onlinemøtet en stund før det starter.

Påmelding Informasjonsmøte

  • (Kun tall)

Les mer
Southern Cross University Lismore
Southern Cross Gold Coast
Australia

Mia Nilsen
Mia

Mia har tatt både bachelor og master i utlandet, i henholdvis England og Belgia. I tillegg har hun arbeidserfaring fra ulike land, inkludert USA og Kenya. Hun synest utdanning i utlandet er kjempestas og er veldig fornøyd med å kunne hjelpe andre ha samme positive erfaringer som hun selv har hatt.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!