Siste sjanse: søk på studier i USA!

Vil du prøve deg på amerikansk college- eller universitetsliv til høsten? Nå er det på tide å sende inn søknaden din for våre skoler i USA!

  • HVA GJØR JEG? Om du ikke har vært i kontakt med oss tidligere anbefaler vi at du starter med å booke en gratis og uforpliktende studieveiledning. Da går vi gjennom dine mål og visjoner for å finne rett utdannelse, skole og by for nettopp deg!
  • HVORDAN SØKER JEG?Du fyller inn vår søknad online. Husk å lese nøye gjennom våre søknadsvilkår før du søker. Om det dukker opp noen spørsmål er det bare å ta kontakt med oss.
  • HVORDAN SØKER JEG LÅNEKASSEN? Du må vente med å søke Lånekassen til du har fått endelig opptak ved skolen. Når du får opptaksbrev sender vi det til deg sammen med instrukser om de neste stegene fremover.
  • HVORDAN SØKER JEG VISUM?Her må du også vente til du har fått endelig opptak ved skolen du har valgt. Vi veileder deg steg for steg slik at alt går riktig for seg.

Første steget tar du i dag når du kontakter oss og forteller oss om din American Dream – vi ser frem til å hjelpe deg gjøre den til virkelighet!

Les mer
Våre skoler i USA
Studiefortellinger fra USA

Mia Nilsen
Mia

Mia har tatt både bachelor og master i utlandet, i henholdvis England og Belgia. I tillegg har hun arbeidserfaring fra ulike land, inkludert USA og Kenya. Hun synest utdanning i utlandet er kjempestas og er veldig fornøyd med å kunne hjelpe andre ha samme positive erfaringer som hun selv har hatt.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!