Siste sjanse for å søke opptak til studier i USA våren 2016

Gå ikke glipp av muligheten til å studere i USA våren 2016. De fleste av våre samarbeidsskoler har søknadsfrist den 15. oktober.

I USA finnes noe for alle. Velg om du vil studere på øst- eller vestkysten, være borte et semester, et år eller ta en hel grad. Med IBS er bolig inkluder og vi har personale på plass på studiestedene. Send inn en søknad i dag eller book en gratis studieveiledning om du ønsker hjelp til å finne nettop ditt drømmestudie!

“Mitt år i Santa Barbara med IBS var en unik opplevelse! Ikke bare fikk jeg treffe nye mennesker og leve og studere blant amerikanere, men jeg fikk også en visjon om hva jeg ville jobbe med i fremtiden.”
– Daniel Izak, Santa Barbara City College

Les mer
Studentene forteller om sine opplevelser
Studere i USA

Kontakt oss
Book gratis studieveiledning
Ring oss på 23 35 88 70
Chatt med oss (nederst i høyre hjørne)

Malin Bergström
Malin

Malin har studert Journalism & PR-program i Washington DC med IBS, samt gått på språkskole i Nice, Frankrike med STS. Å daglig få være med å inspirere andre til å studere i utlandet ligger derfor nært hjerte.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!