Søk på et studie til høsten 2016 og vinn en iPad mini!

Vi har laget fantastiske studiepakker til flere destinasjoner omkring i verden, og alt vi vil er å hjelpe deg på veien. Om du søker før 15. mai er du også med i trekningen av en iPad Mini!

Hvor kan jeg dra?

Vi har muligheter i USA, Australia, New Zealand, Storbritannia og Italia. Vet du hvor du vil? Ta kontakt så hjelper vi å finne drømmeskolen.

Hva kan jeg studere?

Du kan studere omtrent alle fagretninger! Dessverre ikke over alt, siden noen skoler er veldig spesialiserte – men generelt kan vi tilby ALT.

Hvilket nivå ligger studiene dere tilbyr på?

Du kan velge mellom å ta et semester, årsstudium, bachelorgrad eller mastergrad.

Hvordan kan jeg vinne en iPad Mini?

Ved å søke på en utdannelse i utlandet med oss mellom 1. og 15. mai blir du automatisk med i trekningen!

Så da er det jo bare å kontakte oss ved å enten:
Søke på en utdannelse
Booke en gratis og uforpliktende studieveiledning
Eller ringe oss på 23358850

 

Mia Nilsen
Mia

Mia har tatt både bachelor og master i utlandet, i henholdvis England og Belgia. I tillegg har hun arbeidserfaring fra ulike land, inkludert USA og Kenya. Hun synest utdanning i utlandet er kjempestas og er veldig fornøyd med å kunne hjelpe andre ha samme positive erfaringer som hun selv har hatt.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!