Søknadsfrist 31. mars – søk stipend fra IBS

Ønsker du å studere i utlandet høsten 2016? Søk før 31. mars for å sikre deg drømmeutdanningen din!

Du har en verden full av muligheter for dine føtter. Vi vil hjelpe deg å ta det første steget og utforske den. Gjennom oss på IBS International Business School blir utenlandsstudier et enkelt og trygt valg, siden vi har unike studiepakker. Her inkluderes bolig, personell på plass og veiledning gjennom hele søknadsprosessen.

Stipend fra IBS

For å sikre plassen din til høsten må du søke senest 31. mars. Om du søker deg til en IBS-utdanning innen den fristen har du også mulighet til å søke stipend fra IBS.

Du som søker om studieplass til høsten kan søke stipend fra IBS. Ta sjansen, 2016 er ditt år! Mer informasjon om stipend.

Studieveiledning

Alle store avgjørelser starter med et lite steg. Vi hjelper deg å ta dette ved å tilby gratis studieveiledning. Ring oss i dag eller fyll ut skjemaet på nettet for å booke tid. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Book gratis studieveiledning
Send inn en interessemelding
Jeg klar til  å søke
23 35 88 50

 

 

 

 

 

 

Mia Nilsen
Mia

Mia har tatt både bachelor og master i utlandet, i henholdvis England og Belgia. I tillegg har hun arbeidserfaring fra ulike land, inkludert USA og Kenya. Hun synest utdanning i utlandet er kjempestas og er veldig fornøyd med å kunne hjelpe andre ha samme positive erfaringer som hun selv har hatt.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!