Studer i Londons businessdistrikt!

Vil du få fart på din internasjonale karriere? Fordyp dine studier innen business eller juss og spisse CV’en din med en mastergrad fra et av Londons ledende universitet – BPP University.

En mastergrad innebærer studier på et mer avansert nivå og er for deg som allerede har en bachelorgrad. På BPP University i London finnes mulighetene for deg som vil ta mastergrad innen business eller juss. Skolen har lokaler midt i Londons businessdistrikt og også i bydeler som ansees som å være byens juridiske sentrum.

Mastergrad i Business

En internasjonalt perspektiv på utdanningen gir deg et forsprang i arbeidslivet. Du som har studert business kan velge mellom tre ulike fagkonsentrasjoner i mastergraden din:

  • International Marketing
  • Project Management
  • Finance

Studer midt i de mest innflytelsesrike områdene i London. Løft CV’en din til nye nivåer og gjør deg klar til å starte på en internasjonal karriere. Søk på masterutdanning på BPP University senest 31. mai!

Book gratis studieveiledning

Mastergrad i Law

Du bygger en fantastisk CV gjennom å ta mastergraden din utenlands. På BPP kan du velge mellom tre ulike masterutdanninger innen jussfeltet:

  • International Business Law
  • Chinese Investment and Business Law
  • Comparative Commercial Law

Hvordan søker jeg?

Vi på IBS Education hjelper deg med hele søknadsprosessen og veileder deg steg for sted. Det første steget tar vi sammen med en uforpliktende og gratis studieveilddning. Søknadsfristen er 31. mai, så kontakt oss allerede i dag!

Les mer
BPP University
Mastergrad Business, BPP
Mastergrad Law, BPP

 

Mia Nilsen
Mia

Mia har tatt både bachelor og master i utlandet, i henholdvis England og Belgia. I tillegg har hun arbeidserfaring fra ulike land, inkludert USA og Kenya. Hun synest utdanning i utlandet er kjempestas og er veldig fornøyd med å kunne hjelpe andre ha samme positive erfaringer som hun selv har hatt.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!