Internasjonal politikk og konflikthåndtering

Drømmer du om å arbeide med globale spørsmål, konflikthåndtering, politikk eller bistandsarbeid? Da skal du se litt ekstra på noen av de utdanningene som faller under kategorien internasjonale studier.

Internasjonale studier er ett tverrvitenskaplig område, og man kan si at det er et fellesbegrep for flere ulike fagområdet. Du som velger en utdanning innen denne kategorien studerer ofte historie og samfunnsvitenskap og får da en dypere forståelse for hvordan samfunnet henger sammen og hvorfor det ser ut slik som det gjør i dag.

Fagområdet omfatter også juss og økonomi, to viktige byggestener i samfunnet. Studenter som velger den her studieretningen er ofte interesserte i omverden og har som mål og ambisjon å gjøre en forskjell i verden, i stor eller liten skala.

Å studere i utlandet hvis du er interessert i omverden og samfunnet er et selvsagt valg. Hva passer bedre enn å selv være en del av det du studerer? Ditt utenlandsopphold kommer til å gi deg en ekstra dimensjon på din utdanning og gjør at du får enda mer ut av dine studier.

Med oss på IBS kan du studere innen området internasjonale studier i USA, Australia og New Zealand.

Du er kanskje også interessert i:
Journalistikk / Kommunikasjon / PR
Markedsføring
Miljøvitenskap

For mer informasjon send inn en interessemelding eller møt oss på inspirasjonsmøter!

 

Country (id:26): USA
Country (id:39): Australia
Country (id:55): New Zealand
Country (id:65): England
Country (id:9448): Skottland
Country (id:251): Italia

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!