Spilldesign og animasjon

Spilldesign- og animasjonsstudier er et spennende valg for deg som ikke bare liker spill og film, men også setter pris på god grafikk, animasjon og effekter. Om du ønsker å gjøre en hobby til et levebrød er dette et godt valg for deg!

Spilldesign og animasjon er tverrfaglig og henter inspirasjon fra retninger som IT, arkitektur, design, kunst og kommunikasjon. Felles for både spilldesign og animasjon er at du lærer, både teoretisk og praktisk, hvordan gå fra en idé til ferdig produkt.

Du kan ta fag innen design, historiefortelling, imaging, modellering og animasjon (i både 2D og 3D), konseptkunst og spillmiljø. Du kan også fokusere mer på film og spesialeffekter, eller spill- og mobilapplikasjoner eller interaktiv media. Mulighetene er mange!

Akkurat hva du kan bli etter endt utdanning vil komme an på hva du fokuserte mest på under utdanningen, men også her er det nok av muligheter. Helst ser du nok for deg en fremtid som spillutvikler eller arbeid innen filmproduksjon, men om du skulle noe annet eller ombestemme deg etterhvert finne det også andre muligheter. For eksempel, kan du mye om 3D så vil det absolutt være muligheter for å jobbe innen andre felt; flere og flere områder bruker 3D i sitt arbeid, blant annet innen arkitektur og helsevesen.

Gjennom IBS kan du studere spilldesign og animasjon ved anerkjente RMIT i Melbourne, Australia og flotte AUT i New Zealand. Ved begge lærestedene får du inngående kunnskap om design- og animasjonsverden og får leke deg i lab’en fra dag én! Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Du er kanskje også interessert i:
Grafisk design
WEB og IT

For mer informasjon send inn en interessemelding eller møt oss på inspirasjonsmøter!

 

Country (id:26): USA
Country (id:39): Australia
Country (id:55): New Zealand
Country (id:65): England
Country (id:9448): Skottland
Country (id:251): Italia

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!