Business, Berkeley

SemesterProgramstartSøk senest
Høst 201716/09 2017
01/07 2017

Berkeley College er velkjent for sine ulike utdanningsretninger innen fagområdet busi­ness. Studere på college i USA og få en internasjonal gangbar utdanning innen business.

HVorfor skal du studere business i new york?

I New York finnes noen av verdens mektigste finansdistrikt. Som businessstudent i byen som aldri sover er du i et inspirerende miljø, nært ditt studieområde. Undervisningen på Berkeley College fokuserer sterkt på å forbedre sine studenter for det kommende arbeidslivet og en suksessfull karriere. Du øver på kreativ problemløsning, lærer deg å jobbe effektivt i grupper, fordyper presentasjonsteknikken din og strategisk planlegging. Det er stort fokus på å lære om de forskjellige rollene til digitale medier og lære hvordan internett påvirker dagens bedrifter.

hva kan du gjøre etter endt utdanning?

Å studere business på Berkeley College kan være inngangsporten til mange ulike yrker. Begrepet business er et fellesnavn for flere ulike retninger og hva du kommer til å jobbe med i fremtiden kommer an på hva du velger å studere i dag. Du kan for eksempel velge å jobbe med International Business, Marketing Communications, Management eller Acounting. Baser valget ditt på interessene og fremtidsplanene dine.

eksempler på fag

 • Business Organization and Management, Utforsker alle de ulike delene innenfor en virksomhet og gir deg en oversikt over hvordan man organiserer og leder en bedrift. Studentene kommer til å lære mer om de mange interne og eksterne faktorene som omfatter samfunnets virksomheter og vårt økonomiske system.
 • Principles of Management, Undersøker operasjonelle teorier rundt en virksomhets ledelse, det som gjelder er å planlegge, organisere, lede, kontrollere og rekruttere. Faget legger stor vekt på lederens rolle, å skape og opprettholde et arbeidsmiljø der medarbeiderne har størst mulighet for å prestere på sitt beste. Studentene diskuterer ulike case i detalj. OBS! Noen forkunnskaper kreves.
 • Digital and Social Media Strategy, faget undersøker dagens og morgendagens ulike typer av digitale medier, og skaper forståelse for hvordan disse kan brukes på best mulig måte for å bygge ett varemerke og skape relasjoner til kundene. Studentene får evaluere digitale kanaler mot oppsatte kommunikasjons- og markedsføringsmål, og deretter lage effektive strategier. OBS! Noen forkunnskaper kreves.
 • Principles of Marketing, Dette faget gir en introduksjon til grunnleggende prinsipper og applikasjoner i en salgsprosess. Faget gir detaljerte studier av de ulike verktøyene (produkt, pris, plass, promotering), i kombinasjon med en introduksjon til markedsundersøkelser og forbrukeratferd.

Merk at en del av fagene på Berkeley College krever noen forkunnskaper. Det er viktig og være bevisst om at alle fag ikke tilbys i løpet av alle quarters. Verken Berkeley College eller vi på IBS kan derfor gi noen eksakte faggarantier. Om ønsket fag ikke kan tilbys kommer den til å bli erstattet med et tilsvarende fag innenfor det samme emneområdet.

OPPTAKSKRAV

 • Generell studiekompetanse
 • IBS-intervju
 • Karakteren 4 eller høyere i engelsk, eventuelt TOEFL/IELTS

PROGAMAVGIFT OG STUDIESTØTTE

ProgramstartProgramtypeProgramavgift (NOK)Lånekassen (NOK)*
Høst 2017Årsstudier204 300247 700

*Beløpet er basert på Lånekassens utbetalinger for forrige studieår

DETTE ER INKLUDERT I PAKKEPRISEN:

 • Skoleavgift (heltidsstudier)
 • Introduksjonsdager på skolen
 • Forhåndsregistrerte fag
 • Tilgoderegnet ditt siste år på vgs. som 30 credits
 • Karakterer fra Berkeley
 • Diplom fra IBS
 • ANSA-medlemskap
 • Studierådgivning og avreisemøte

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!