Communication and Media, Fisher College

Ved Fisher College i Boston har du flere fantastiske muligheter innen kommunikasjon og media.

HVORFOR SKAL DU VELGE EN MEDIEUTDANNING?

En medie- og kommunikasjonsutdanning passer for det som vil jobbe i en bransje som vokser og utvikles i et høyt tempo. Fagene i dette bachelorprogrammet er laget for å lære deg og forme dine budskap og treffe riktige kanaler for de forskjellige budskapene. Stort fokus på å undersøke hvordan mediebransjen påvirker det globale samfunnet. Gjennom utdanningen undersøker du hvordan ulike medieformer påvirker mennesker, organisasjoner og kulturer, du lærer deg også på en ansvarlig måte å påvirke måten vi jobber, kommuniserer og deltar i det globale samfunnet.

Ved Fisher College kan du også velge mellom ulike konsentrasjoner. Er det filmproduksjon eller journalistikk som lokker? Kanskje fokus på PR og lobbyvirksomhet er noe for deg? Her er mulighetene mange!

HVA KAN DU GJØRE ETTER ENDT UTDANNING?

Faget gir deg en tverrfaglig forståelse om hvordan bransjen forandres, og stort sett ligger fokuset på den digitale era. Du lærer å tenke kritisk, analysere markedet og får en dypere forståelse for hvordan dine verdier påvirker og former andre gjennom hva du produserer. Dine fremtidige arbeidsmuligheter etter denne medieutdanningen er mange og kan være innen foreksempel PR og markedsføring, web analyse, film produksjon, sosiale medier, journalistikk eller webdesign.

EKSEMPLER PÅ FAG

 • Introduction to Journalism
  Her lærer du om de grunnleggende journalistiske praksisene omkring å produsere for print, tv, radio eller andre media.
 • Public Relations CampaignDette faget gir en dybdeanalyse av praksisen omkring strategier og taktikker i PR-kampanjer. Her ser dere på målgrupper, målsetting og alle andre kommunikasjonskomponeneter. Her vil det også være praktisk læring gjennom å lage liksom-kampanjer for ulike selskap.
 • Writing for Social MediaVed å jobbe med mange ulike sosial plattformer vil du lære å effektivt produsere markedskommunikasjon for Facebook, Twitter, YouTube og andre eksisterende og kommende teknologier. Her går man et steg videre fra tradisjonell skriving, og lærer om de elementene som er unik ved sosiale medier og hvordan bruke dem, inkluder: SEO, grafisk design, nettsidedesign og analyseverktøy.
 • Persuading and InfluencingDette faget fokuserer på hvordan utvikle effektive argumenteringer. Emner inkluderer induktiv og deduktiv logikk, hvordan se logiske feilslutninger og evaluere bevis, problemløsning og intervjuteknikker

OPPTAKSKRAV

 • Generell studiekompetanse
 • IBS-intervju
 • Karakteren 4 eller høyere i engelsk, eventuelt TOEFL/IELTS eller IBS-språktest

PROGRAMAVGIFT OG STUDIESTØTTE

*Beløpet er basert på Lånekassens utbetalinger for forrige studieår

DETTE ER INKLUDERT I PRISEN:

 • Skoleavgift (30 credits/ heltidsstudier)
 • Diplom fra IBS
 • Studierådgivning og avreisemøte
 • ANSA-medlemskap
 • Medlemskap i IBS Connect

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!