Full Degree, Antioch University

SemesterProgramstartSøk senest
Høst 201703/10 2017
31/07 2017

Å ta en bachelorgrad i USA tar vanligvis fire år, men om du velger å studere i Santa Barbara kan du ta graden på bare tre år. Dette hjelper vi deg med.

IBS har ett unikt samarbeid med Santa Barbara City College (SBCC) og Antioch University (AUSB). Skolene har en såkalt transfer agreement, noe som betyr at studenter fra SBCC kan overføre sine poeng for å fortsette sin utdanning med høyere studier på AUSB.

Du som vil ta en bachelorgrad kan starte dine studier med opp til to år på SBCC og så gjøre en transfer til Antioch. På Antioch får du tilgoderegnet credits du har tatt på SBCC, samt at du får poeng for ditt siste år på videregående. Etter tre år i Santa Barbara har du nok credits for å fullføre din graden din.

Det er også mulig å ta hele graden din på Antioch, altså at du begynner der med en gang. De samme reglene gjelder for deg, og du vil også få tilgoderegnet siste året på videregående skole mot din bachelorgrad.

IBS sitt unike samarbeide med SBCC og Antioch University gjør at du som vil ta en bachelor’s degree i USA på bare tre år.

Eksempler på bachelorgrader:

  • Business Management & Leadership
  • Entrepreneurship
  • Communication & Media
  • Applied Psychology
  • Environmental Studies

Eksempler på mastergrader:

  • MBA – Social Business
  • MBA- Non-Profit Management
  • MBA- Strategic Leadership

For mer informasjon om Full Degree:
Bestill studieveiledning
Kontakt IBS

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!