Full Degree, Berkeley College

SemesterProgramstartSøk senest
Høst 201716/09 2017
01/07 2017

På Berkeley College kan du ta en associate- eller en bachelorgrad.

Som norsk er du ekstra heldig og får tilgoderegnet det siste året på videregående som første året av din bachelor’s degree og kan derfor fullføre denne på kun tre år.

Berkeley College har frem til høsten 2016 et såkalt quarter system, noe som innebærer at studieåret er delt opp i fire quarters i stede for to semestere. En assosicategrad omfatter seks quarters og en bachelorgrad 12 quarters. Det vanligste er å studere tre quarters i året, og det er også det Lånekassen beregner som normalt.

Fra høsten 2016 innfører Berkeley et to-semestersystem. Da vil det kune være mulig å starte til høsten og våren.

Studenter som søker for å ta en hel grad på Berkeley College har mulighet til å søke gode stipender og få opp til 25% avdrag på programavgiften.

Kontakt oss om du ønsker å ta en hel akademisk grad på Berkeley College. Vi hjelper deg med hele søknadsprosess og samt hjelp når det kommer til å legge opp dine studier etter skolens quarter system.

EKSEMPEL PÅ BACHELORGRADER PÅ BERKELEY COLLEGE

  • General Business
  • Fashion Marketing Management
  • Marketing Communications
  • Management
  • International Business

For mer informasjon om Full Degree:
Bestill studieveiledning
Kontakt IBS

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!