Full degree, Fisher College

På Fisher College kan du ta en bachelorgrad innen de fleste av lærestedets fagområder. Når du tar en såkalt full degree, inngår ofte praksis i utdanningen*, noe som gjør deg konkurransedyktig på jobbmarkedet.

Å ta en bachelor’s degree tar normalt fire år i USA, men ved Fisher College er det muligheter for å ta den på bare tre år.  Dette er opp til Fisher College og de kan evaluere vitnemålet ditt gratis. Dersom du vil ha en full degree ved Fisher College er det noen fag som er obligatoriske. Vi hjelper deg med å finne ut av dette, slik at du kan velge riktig allerede fra begynnelsen.

Studiene ved Fisher College er utformet for å forberede deg til yrkeslivet, og hjelpe deg med nå målene dine. Praksis inngår derfor i utdanningen om du velger å ta en bachelorgrad.

Kontakt oss dersom du ønsker en full degree fra Fisher College. Vi hjelper deg med søknadsprosessen og svarer på spørsmålene dine.

*Lånekassen støtter ikke praksis dersom den ikke er en obligatorisk del av graden. Ta kontakt med IBS og Lånekassen for mer informasjon om graden du ønsker å ta.

POPULÆRE BACHELORGRADER VED FISHER COLLEGE

  • Psychology
  • Communication and Media Studies
  • Management – Hospitality and Tourism Concentration
  • Management – Human Resources Management Concentration
  • Human Services

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!