Full Degree, Keiser University

SemesterProgramstartSøk senest
Høst 201726/08 2017
31/05 2017

På Keiser University kan du ta en bachelorgrad innen alle fagretningen som finnes på skolen. Vi gir deg tips og råd på vegen.

For at du skal kunne ta en hel grad på Keiser University må du ta noen obligatoriske fag i løpet av de første årene. En bachelorgrad på Keiser oppnås i utgangspunktet ved fire års studier. Det er likevel muligheter til å ta en hel grad på tre år ved å på forhånd gå gjennom en såkalt WES-evaluering. Denne kan godkjenne fag fra siste året på VGS som freshman-fag (førsteårsfag) og du kan da ha muligheten til å gå rett på andreåret. IBS hjelper deg gjerne med denne prosessen og kan også hjelpe deg med tips om populære studieretninger.

Drømmer du om en bachelor’s degree fra USA? Ta sjansen og oppfyll dine drømmer i solfylte Florida, på en internasjonal og fremgangsrik skole.

Kontakt oss om du er innstilt på en hel akademisk grad fra Keiser University. Vi hjelper deg med hele søknadsprosessen, og sørger for at du gjør rett valg fra starten av.

Eksempel på bachelorgrader:

  • Entrepreneurship
  • Criminal Justice
  • Advertising and Marketing
  • Sports and Entertainment Management
  • Automotive Marketing and Management
  • Business Administration

Mastergrad:

  • MBA

For mer informasjon om Full Degree:
Bestill studieveiledning
Kontakt IBS

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!