Full Degree, Martin (Brisbane)

SemesterProgramstartSøk senest
Vår 201707/03 2017
15/12 2016
Høst 201704/07 2017
15/05 2017
Høst 201704/11 2017
31/07 2017

På Martin kan du ta en Bachelor of Business. Du velger selv om du vil fokusere på vanlig business eller om du vil spesialisere deg innen Marketing, Tourism eller Events.

Å ta en bachelor ved Martin tar 3 år, på lik linje som i Norge. Skolen har et system med terminer, og det er tre terminer på ett studieår. Det er her mulighet for å ta en «fast track», altså at man tar hele utdanningen på to år ved å studere tre terminer per år istedenfor to.

HJELP TIL Å STARTE DIN KARRIERE

På Martin finnes det et Career Starter Program som hjelper deg med å ta dine første steg ut i arbeidslivet. Du får blant annet hjelp til å skrive CV, lære deg å nettverke, spisse din intervjuteknikk og søke praksisplass eller finne muligheter for frivillig arbeid.

Ta del i den yrkesforberedende undervisningen på Martin. Sats på en akademisk eksamen fra en skole som vil hjelpe deg med å komme i gang med din karriere på best mulig måte.

BACHELORGRADER PÅ MARTIN I BRISBANE

  • Bachelor of BusinessEn bachelor innfor business er for deg som vil ha en utdanning med mange ulike karrièremuligheter. Du kan i framtiden jobbe med blant annet Human Resources, Business Management, finans eller kanskje starte et eget foretak.
  • Bachelor of Business (Marketing)En utdanning for deg som vil jobbe i en bransje med kreative og spennende utfordringer. Etter endt utdanning kan du blant annet jobbe innenfor reklame, kampajer, markedsanalyse og markedsstrategier.
  • Bachelor of Business (Tourism)Passer for deg som være midt i en bransje som vokser over hele verden. I fremtiden skal du kunne jobbe med salg eller markedsføring for et turistbyrå, eller kanskje på et resort, flyselskap eller du kan starte din egen virksomhet.
  • Bachelor of Business (Events) Passer for deg som vil planlegge og gjennomføre arrangement av ulike slag. Det kan være alt fra konferanser til bryllaup, ekonerter eller sprtsarrangement. En eventutdanning gir deg kunnskap om ledelse og markedsføring.

For mer informasjon om Full Degree:
Bestill studieveiledning
Kontakt IBS

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!