Full Degree, SBCC

SemesterProgramstartSøk senest
Høst 201715/08 2017
25/05 2017

Du som har som mål om å ta en hel grad i USA gjør er veldig godt valg ved å begynne dine studier med IBS på Santa Barbara City College.

Mange amerikanere begynner sine studier på et community college for å så gjøre en transfer til et universitet, og fullfører sin bachelor’s degree. SBCC har garanterte ”transfer agreements” til populære universiteter som blandt annet UCLA, UCSB og Antioch University. For å kunne gjøre en transfer må du de første årene ta noen obligatoriske fag.

På SBCC kan du etter to års studier ta en associategrad. Vil du ha ytterlige kvalifikasjoner kan du gjøre en transfer fra SBCC til et universitet og ta en bachelorgrad.

Kontakt oss om du ønsker å ta en hel akademisk grad i USA. Vi hjelper deg med hele søknadsprosess og hjelper når det kommer til å legge opp dine studier på den beste og mest kostnadseffektive måten for nettopp deg. Vi kan blant annet presentere muligheten til å ta en amerikansk bachelorgrad på bare tre år, isteden for fire på Antioch University.

Flere av fagrområder krever at du tar fag på førsteårsnivå (100-nivå) for å kunne ta fa på andreårsnivå (200-nivå). Så om du ønsker å være sikker på fagvalgene dine er ofte en associategrad å foretrekke framfor IBS Select. Ta kontakt med oss om du lurer på hva som passer deg best.

ProgramstartProgramtypeProgramavgift (NOK)Lånekassen (NOK)*
Høst 2017Semesterstudier114 600101 500
Høst 2017Årsstudier149 600203 100

*Lånekassen beløp er basert på fulltidsstudier i et år og er hentet fra skoleåret 2015/2016. Les mer om aktuelle beløp på Lånekassens sider.

Les mer:
Antioch University

Mer informasjon om Full Degree:
Bestill studieveiledning
Kontakt IBS

 

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!