Full Degree, SCU (Lismore)

SemesterProgramstartSøk senest
Vår 201722/02 2017
15/12 2016
Høst 201706/07 2017
31/05 2017

Er ditt mål og ta en hel bachelorgrad i Australia? Da gjør du et bra valg ved å begynne dine studier på Southern Cross University.

På Southern Cross University kan du ta en bachelorgrad innen flere ulike fagområder. Dette tar normalt tre år og har samme verdi som en norsk bachelorgrad. Du kan velge relativt fritt innenfor fag og det er mye å velge i.

Samtlige ettårige IBS-programmer på Southern Cross University gir deg et bra grunnlag for videre studier mot en hel akademisk grad.

Kontakt oss om du har innstilt deg på å ta en hel grad på SCU. Vi hjelper deg med hele søknadsprosessen, og sørger for at du tar de rette valgene fra starten av.

EKSEMPLER PÅ BACHELORGRADER PÅ SCU:

  • Sport and Exercise Science
  • Contemporary Music
  • Environmental Science
  • Marine Science and Management
  • Business Administration

 

For mer informasjon om Full Degree:
Bestill studieveiledning
Kontakt IBS

 

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!