IBS Select, Berkeley College

SemesterProgramstartSøk senest
Høst 201716/09 2017
01/07 2017

På Berkeley College har du mulighet til å velge IBS retningen IBS Select – en fantastisk mulighet for deg å finne de fagene som interesserer akkurat deg.

Med IBS Select skreddersyr du dine utenlandsstudier gjennom å selv velge de fagene du vil studere. På Berkeley College har de fleste fagene et sterkt businessperspektiv. Begrepet business er brett og du du kan finne retninger innen alt fra markedsføring og mote til turisme og utviklingsstudier.

Å studere business gir deg en bred og bra base å stå på for fremtidige studier. Med IBS Select kan du sette sammen en businessutdanning som matcher din profil og dine fremtidsdrømmer.

IBS Select er det perfekte studiealternativet for deg som søker inspirasjon og vil finne ut hva akkurat du brenner for. Det kan også være en utmerket døråpner for videre studier på høyere nivå, da du kan velge å studere fag som er obligatoriske i en fremtidig akademis grad. Vi hjelper deg gjennom studieveiledning og finner frem de alternativene som passer best for deg.

EKSEMPEL PÅ POPULÆRE FAG

  • International Business
  • Global Supply Chain Management and Logistics
  • Human Resource Management
  • Business Law
  • Finance
  • Multimedia and Business Presentations
  • Environmental Ethics

ProgramstartProgramtypeProgramavgift (NOK)Lånekassen (NOK)*
Høst 2017Årsstudier205 900247 700

*Lånekassen beløp er basert på fulltidsstudier i et år og er hentet fra skoleåret 2015/2016. Les mer om aktuelle beløp på Lånekassens sider.

For mer informasjon om IBS Select:
Bestill studieveiledning
Kontakt IBS

 

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!