IBS Select, Fisher College

Dersom du ønsker å prøve forskjellige fagområder i løpet av ett og samme studieår på Fisher College, kan du velge IBS Select.

Med IBS Select skreddersyr du utenlandsstudiene dine gjennom å selv velge fagene du vil ta. Du kan enten fokusere på ett område, eller kombinere fag fra flere ulike områder. Vi kan hjelpe deg med å finne fag som passer ønskene dine.

Fagutvalget på Fisher College er bredt. Vi hjelper deg med å skreddersy studieåret ditt i utlandet etter dine ønsker og ambisjoner.

IBS Select er det perfekte studiealternativet for deg som søker inspirasjon, og som vil finne ut av hva akkurat du brenner for. Det er også et utmerket utgangspunkt for videre studier på høyere nivå, da du kan velge fag som er obligatoriske i en fremtidig grad.

EKSEMPLER PÅ POPULÆRE FAG

Computer Concepts and Applications
Faget gir en oversikt over bruk av datamaskiner innen ulike områder, for eksempel ledelse og utdanning. Alle aspekter av informasjonssystemer behandles: hardware, software, kommunikasjon, sikkerhet og internett. Du arbeider praktisk i datalab for å utvikle kunnskapene dine om filhåndtering, Word, PowerPoint og Excel.

Introduction to Hospitality/Tourism
Turist- og reiselivsbransjen anses for å være en av verdens største arbeidsgivere. I løpet av dette faget får du fordype deg i mange ulike deler av bransjen, som for eksempel innkvartering, flyselskaper, bilutleie, langreiser, turnevirksomhet og reisebyråer. Du studerer også turismens historie og utvikling, og lærer deg mer om markedsføring og salgsteknikk med fokus på hotell og turisme.

Human Resource Management
Dette faget tar for seg hvilken funksjon Human Resource Management (HRM) har i en organisasjon, og fokuserer på kunnskapen som alle sjefer og ledere trenger. Faget berører emner som for eksempel prosessen omkring personalplanlegging, utvalg og ansettelse, arbeidsrelasjoner, utdanning, prestasjonsutvikling og vurderinger.

Leadership Development
Gjennom ulike studiemetoder lærer du deg mer om lederutvikling. Selvstudier og teoretiske oppgaver gir deg kunnskap om ulike typer av ledelse, mens forelesninger og diskusjoner gir deg muligheten til å se nærmere på lederskapsutvikling. Gjennom gruppearbeid utvikler du dine egne lederevner, og får øve på konflikthåndtering. Du kommer også til å gjennomføre en analyse av eget lederskap, som kommer til å resultere i en egen portefølje.

Fashion Merchandising
Dette faget er en introduksjon til motebransjen. Her studerer du prosesser, terminologi og trendutvikling. Du får et innblikk i pågående trender innen mote og detaljhandel, og en bedre forståelse for de ulike delene som utgjør bransjen per i dag.

Principles of Management
Faget er en introduksjon til de prinsippene, begrepene og teknikkene som berør de fire grunnleggende elementene innen ledelse: å planlegge, organisere, lede og kontrollere. Du får også en historisk gjennomgang av teorier og filosofier. Stort fokus ligger på individuell atferd og gruppeatferd, kommunikasjon, lederskap, motivasjon, kultur og etikk.

*Beløpet er basert på Lånekassens utbetalinger for forrige studieår

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!