Mastergrad i Business, BPP University

SemesterProgramstartSøk senest
Høst 201712/09 2017
14/08 2017

I business er arbeid på tvers av landegrenser normen. Studerer du på et velkjent universitet utenlands skaffer du deg selv definitivt en konkurransefordel. Du lærer deg å håndtere internasjonale kontakter, hardtrener engelsken din og bygger et globalt nettverk.

BPP University tilbyr mange utdanninger på mastergradsnivå innen business. Du kan spesialisere deg innenfor tre ulike felt, slik som International Marketing, Project Management eller Finance.

Lyst til å spisse CV’en din med en grad fra England? BPP University i London er et utmerket valg for deg som ønsker en mastergrad innen business.

For at du skal få mest mulig ut av studiene gjennomføres undervisningen som en blanding av forelesninger og seminarer i smågrupper, med omfattende materiale tilgjengelig på nettet. Foreleserene er eksperter innen sine respektive fagområder, mange med internasjonal ekspertstatus og masse praktisk erfaring.

Variasjon i undervisningen

For at du skal få mest mulig ut av studiene gjennomføres undervisningen som en blanding av forelesninger og seminarer i smågrupper, med omfattende materiale tilgjengelig på nettet. Foreleserene er eksperter innen sine respektive fagområder, mange med internasjonal ekspertstatus og masse praktisk erfaring.

Klasserom midt i Londons businessdistrikt

Velger du en masterutdanning innen business kommer du til å tilbringe tiden din på London City-campuset, nært bygningen “the Gherkin”, midt i Londons businessdistrikt. Å studere i et miljø som er så nært knyttet til emneområdet gir deg inspirasjon og innsikt i næringslivet på daglig basis.

Kontakt oss om du er interessert i å ta en mastergrad på BPP University. Vi hjelper deg med hele søknadsprosessen, og passer på at du tar de riktige valgene fra starten av.

Velg mellom disse mastergradene i business på BPP University:

 • MSc in International MarketingDette programmet gir deg kompetansen til å håndtere internasjonale businessvirksomhet internasjonalt, kombinert med muligheten til å skreddersy graden din innen spesialistområder slik som digital markedsføring, reklame eller PR.
 • MSc in Management with Project Management Programmet gir deg kunnskapene du trenger for å være en effektiv leder i næringslivet. Dette studiet passer perfekt for deg som har lyst til å arbeide med prosjektledelse.
 • MSc in Management with FinanceHer vil du både lære mye om hvordan være en god leder i næringslivet, i kombinasjon med spesialistkunnskapet innen finans.

Du som velger å studere business kommer til å være mest på campuset som heter London City nær bygningen som er kjent “The Gherkin”.

Pakkepris og studiestøtte

ProgramstartProgramtypeProgramavgift (NOK)Lånekassen (NOK)*
Høst 2017Årsstudier163 400211 000

*Beløpet er basert på Lånekassens utbetalinger for forrige studieår

DETTE ER INKLUDERT I PAKKEPRISEN:

 • Skoleavgift (heltidsstudier)
 • Studieveiledning
 • Søknadsveiledning
 • Hjelp til visum
 • Hjelp til Lånekassesøknaden
 • Innkvartering i dobbeltrom første semester/quarter
 • Introduksjonsdager på skolen
 • IBS-representant på plass
 • Støtte under studietiden
 • Karakterer fra lærestedet
 • Diplom fra IBS
 • ANSA-medlemskap

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!