Mastergrad i Law, BPP University

SemesterProgramstartSøk senest
Høst 201712/09 2017
14/08 2017

Om du ønsker å fordype deg innen jussfeltet på et velkjent universitet utenlands så gjør du en verdifull investering i din karriere om du velger BPP University. Du vil utvide dine horisonter, hardtrene engelsken din og bygge et internasjonalt nettverk.

BPP University tilbyr flere ulike utdanninger for deg som er interessert i en mastergrad. Om du allerede har en juridisk bakgrunn kan du velge mellom flere varianter av jusstudier på masternivå, men det er også muligheter for deg som har en helt annen bakgrunn. Du kan velge mellom tre ulike masterprogram innen juss. Den ene har et internasjonalt fokus, det andre spesialiserer deg innen kinesisk business- og finansjuss og det tredje sammenligner businessjus mellom ulike land og system.

Hvilke program burde jeg søke på?

Vanligvis burde du ha en bachelor eller lignende innen juss for å kunne søke deg inn på en mastergrad på dette feltet. Dette gjelder for International Business Law og Chinese Investment and Business Law på BPP University. For det tredje programmet, Comparative Commercial Law, behøver du ikke å ha studert juss tidligere. Du må likevel ha en bachelorgrad for å få opptak, men den kan være innen andre emner enn juss. Spør oss gjerne om du er usikker på hvilke program som passer din profil.

Lyst til å spisse CV’en din med en grad fra England? BPP University i London er et utmerket valg for deg som ønsker en mastergrad innen juss.

Variasjon i undervisningen

For at du skal få mest mulig ut av studiene gjennomføres undervisningen som en blanding av forelesninger og seminarer i smågrupper, med omfattende materiale tilgjengelig på nettet. Foreleserene er eksperter innen sine respektive fagområder, mange med internasjonal ekspertstatus og masse praktisk erfaring.

Motiverende studiemiljø

Du som skal studere Law kommer til å holde til ved campuset i Holborn, midt i hjertet av Londons juridiske distrikt. Du kan altså se frem til å studere i et motiverende, inspirerende og ambisiøst miljø mens du fordyper deg i jussen.

Kontakt oss om du er interessert i å ta en mastergrad på BPP University. Vi hjelper deg med hele søknadsprosessen, og passer på at du tar de riktige valgene fra starten av.

Velg mellom disse mastergradene:

 • LLM International Business LawDette programmet passer deg som vil jobbe med bedriftsjuss inernasjonalt. Her får du god innføring i de spesielle rettsområdene som kreves for å kunne gi juridisk rådgivning om virksomheter som går på tvers av landegrenser.
 • LLM Chinese Investment and Business LawDette programmet gir deg praktiske og juridiske kunnskaper for å kunne drive business i og med Kina. Programmet er oppbygd med hensikt å få deg i kontakt med kinesiske finansielle institusjoner og investorer.
 • LLM Comparative Commercial Law Denne graden fokuserer på å få både en konseptuell forståelse samt praktisk kunnskap om flere viktige jussområder innen handel og finansaktivitet. Her får du en god bredde i dine karrieremuligheter, da du undersøker og sammenligner businessjuss i ulike land, blant annet Kina, Russland o Japan. Programmet er lagd av personer som jobber innenfor feltet. Her kan også du med ikke-juridisk bakgrunn søke!

Pakkepris og studiestøtte

ProgramstartProgramtypeProgramavgift (NOK)Lånekassen (NOK)*
Høst 2017Årsstudier185 600234 800

*Beløpet er basert på Lånekassens utbetalinger for forrige studieår

DETTE ER INKLUDERT I PAKKEPRISEN:

 • Skoleavgift (heltidsstudier)
 • Studieveiledning
 • Søknadsveiledning
 • Hjelp til visum
 • Hjelp til Lånekassesøknaden
 • Innkvartering i dobbeltrom første semester/quarter
 • Introduksjonsdager på skolen
 • IBS-representant på plass
 • Støtte under studietiden
 • Karakterer fra lærestedet
 • Diplom fra IBS
 • ANSA-medlemskap

 

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!