Ting du må gjøre i London

London er en fantastisk by, der mulighetene er mange. Mange har vært der, men det finnes også de som har igjen å oppleve denne metropolen. Her følger en liste over ting både nybegynnere og mer erfarne Londonfarere burde se å få gjort snarest mulig (som ikke står oppført på alle reisesidene)!

Som nybegynner i London kan det bli litt mye å ta innover seg. Da blir det lett for at det blir shopping i Oxford Street og kanskje besøke en Cafe Nero eller Costa, og det er det. Da kan det være fint å ha ei liste over enkle, men superbritiske ting å gjøre og ta seg til for å kunne føle at man har opplevd mye, både turistfeller og de mer erkebritiske opplevelsene.

Når du er erfaren Londonfarer er det lett å se litt ned på turistfellene. Men faktisk så er det mange ting som vi kan se på turistfeller, men som alle som bor i London elsker. Derfor er det viktig å ikke være for dømmende. I tillegg tør man kanskje dra litt utenfor sentrum-sentrum og oppsøke litt mer spesielle ting!

  1. Ta en hop-on-buss. Ikke bare er de røde doubledeckere, som er et Londonikon i seg selv, du får også muligheten til å se deg omkring i hele London og velge selv hva som virker mest interessant.
  2. Besøke Buckingham Palace, og selvfølgelig ta tullete selfier sammen med gardistene i deres velkjente bearskins etter å ha sett vaktskiftet.
  3. Gå og se et show i the West End. Uansett om du misliker musikaler, eller ei, er dette en opplevelse du bare må ha. Blir the Lion King eller Book of Mormon?
  4. Besøke en lokal pub (gjerne omkring Aldgate East eller Shoreditch) og kjøpe lokalbrygga øl (nei, London Pride er ikke veldig lokalt) og fantastisk pubmat som sheperd’s pie eller ale and steak pie.
  5. Dra til Notting Hill! Ikke bare kan du leke at du er Julia Roberts eller Hugh Grant i filmen med samme navn, det er også artige markeder der og et heseblesende, fantastisk karneval i august.
  6. Ta turen innom Leicester Square og få den beste gatepizzaen i verden etter å ha besøkt ekstremt billige Sam Smith-puber omkring i sentrale London.
  7. Dra ned til Twickenham og se en cricketkamp, eller bare dra på bar og se en rugbykamp (for eksempel på Lamb and Flag i Covent Garden).
  8. Kom deg til Warner Bros-senteret og se Harry Potter-verden. Det er bare en kort tur unna sentrum, og du kan drikke butterbear og ri på kosteskaft.
  9. British Museum og Natural History Museum. Du har kanskje vært der tidligere, men er det noen museum som fortjerne å bli besøkt om og om igjen så er det disse!
  10. Dra til Brick Lane i Whitechapel og spis indisk. Masse indisk. Curry er tross alt britenes nasjonalrett. Noe må man få igjen for å være stormannsgal i tidligere tider.

Den kanskje beste måten å oppleve London på, om du er nybegynner eller erfaren, er selvfølgelig å studere der. Ved BPP i London tilbyr vi semester, år eller hele grader innen business, juss og psykologi.

Les mer:
BPP
England
6 ting du ikke visste om London

Mia Nilsen
Mia

Mia har tatt både bachelor og master i utlandet, i henholdvis England og Belgia. I tillegg har hun arbeidserfaring fra ulike land, inkludert USA og Kenya. Hun synest utdanning i utlandet er kjempestas og er veldig fornøyd med å kunne hjelpe andre ha samme positive erfaringer som hun selv har hatt.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!