Treff oss hjemme hos deg selv!

Har du spørsmål om utenlandsstudier som du ikke vet hvordan eller når du kan stille? Vil du få mer generell kunnskap om hvordan man kan studere utenland eller vil du heller ha mer spesifikk informasjon om nettopp det landet du vil dra til? Da er det for deg vi holder våre onlinemøter!

Når vi ikke har anledning til å dra til nettopp din by vil vi gjerne gi deg sjansen til å treffe oss online. Her kan du lese mer om hvordan et onlingemøte fungerer. Ta en titt i vår møtekalender for å se når det holdes møter som akkurat du har lyst til å være med på.

Hva er et onlinemøte?
Et onlinemøte er et inspirasjonsmøte om utenlandsstudier som skjer på nettet. Det holdes av erfarne studieveiledere. Iblant har vi til og med spesielt inviterte gjester fra våre samarbeidsskoler.

Iblant er møtene mer generelle og iblant har de ett spesifikt tema. Et tema kan for eksempel være “Studere i USA”, “Studer sport og fitness” eller “Studer hotell, turisme eller event i Ausytalia”. Du ser temaet i møteinformasjonen.

 

Trenger jeg noen spesiell teknologi for å være med?
Du trenger en datamasking med Adobe Flash installert, internettilkobling og et fungerende høyttalersystem. Så er det bare å slå deg ned på en bekvem plass og la deg bli inspirert.

 

Hvor lenge varer et onlinemøte?
De fleste onlinemøtene varer i omtrent en time. Møtene avsluttes vanligvis med en spørsmålrunde der du kan chatte med oss og stille alle spørsmåla du har.

 

Hvordan melder jeg med på?
Du melder deg på ved å fyllte ut skjemaet nedenfor. Om skjemaet ikke har noen alternativ betyr det at vi ikke har noen planlagte møter i nærmeste framtid. Se her for å holde deg oppdatert om vår møtekalender. Då får en lenke som tar deg til “møterommet” samme dag som møtet er.

 

Vi ser fram til å møte deg online!

 

Meld deg på et onlinemøte her!

[insert form: legg til skjema, top button]

Malin Bergström
Malin

Malin har studert Journalism & PR-program i Washington DC med IBS, samt gått på språkskole i Nice, Frankrike med STS. Å daglig få være med å inspirere andre til å studere i utlandet ligger derfor nært hjerte.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!