Vi tar med kommende deisgnstudenter til motevisning i Firenze!

Ønsker du å studere design til høsten? Søk deg inn på en designutdanning senest 31. mars så inviterer vi deg med på motevisning i Firenze allerede nå til våren!

Vår samarbeidsskole Accademia Italiana har utdanninger innen flere ulike designområder. Skolen har moderne lokaler i Firenze der du får arbeide praktisk og utvikle kreativiteten din.

Stor motevisning

Hver vår arrangerer avgangselevene fra motedesignprogrammet en stor motevisning. Studentene fra de andre programmene får også stille ut sine eksamensarbeid. Søk studieplass til høsten før 31. mars så inviterer vi deg med på motevisningen og guider tur i skolens lokaler.

Søk til en av skolens designutdanninger senest 31. mars! Vi inviterer deg med til Firenze og en stor motevisning.

Blir du med til Firenze?

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg med søknadsprosessen og forteller mer om reisen til motevisningen i vår.

Les mer
Accademia Italiana

Kontakt oss
Book gratis studieveiledning
Send inn en interessemelding
Jeg er klar til å søke
23 35 88 50

Mia Nilsen
Mia

Mia har tatt både bachelor og master i utlandet, i henholdvis England og Belgia. I tillegg har hun arbeidserfaring fra ulike land, inkludert USA og Kenya. Hun synest utdanning i utlandet er kjempestas og er veldig fornøyd med å kunne hjelpe andre ha samme positive erfaringer som hun selv har hatt.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!