Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University (HPU), Honolulu

Hawaii Pacific University (HPU) är känt för sina högklassiga akademiska utbildningar. Skolan har ett underbart läge i Honolulu, nära välkända Waikiki Beach. Studera i ett naturskönt paradis.

Hawaii är ett av världens största turistresmål med en internationell atmosfär och invånare från hela världen. Här finner du influenser från Polynesien och Asien integrerade i den amerikanska kulturen. Du som är nyfiken på omvärlden har mycket att hämta här.

När du tröttnar på storstadspulsen i downtown Honolulu kan du ge dig ut och surfa på Stilla havets vågor, dyka i det turkosa vattnet, eller vandra i den makalösa naturen.

Att studera i Honolulu är att studera i paradiset. På HPU kan du bland annat studera turism, psykologi och marknadsföring – ämnen som alla har stark anknytning till studieorten. Skolan är ledande inom marinbiologi och erbjuder toppmoderna resurser för forskning inom området och stora utvecklingsmöjligheter för dig som student. Du som vill komma hem med en hel akademisk examen från USA gör ett bra val genom att börja på Hawaii Pacific University. Universitetet har många program på både bachelor- och masternivå.

 

Varför studera på Hawaii pacific university?

  • Ett framstående universitet med moderna resurser
  • Högt meriterade lärare
  • Möjligheter att söka stipendier
  • En studieort med härlig livsstil
  • Universitetet har ett nära samarbete med företag och myndigheter

 Intresseanmälan

Vill du veta mer om utlandsstudier med IBS?

Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Lämna gärna ett meddelande om du har specifika frågor du vill ha svar på. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Läs mer här

 Beställ broschyr

Beställ utbildningskatalogen för 2015/16!

Här kan du beställa vår nya katalog för läsåret 2015/16. Få den hemskickad, helt kostnadsfritt, i brevlådan och ta dig tid att bläddra igenom precis när och var du vill.

Läs mer här