Destinationer

Världen är full av spännande platser och du har säkert en egen lista på städer du drömmer om att se. Kanske New York, Sydney, London eller Rom? Vi på IBS vet att olika länder är starka inom olika ämnesområden och vill gärna hjälpa dig att hitta rätt utbildning på rätt plats. Här kan du läsa mer om utlandsstudier i de olika länder där vi har noga utvalda samarbetsskolor. Världen väntar på dig.

USA

USA

USA är möjligheternas land, med något för alla, och skolor i toppklass. Ta del av den amerikanska drömmen – studera i USA med IBS.

Australien

Australien

Australiens härliga klimat och sköna livsstil lockar turister och studenter från hela världen. Upplev The Land Down Under – studera i Australien med IBS.

Nya Zeeland

Nya Zeeland

Kombinera internationella studier med en aktiv fritid i ett land som har mycket att erbjuda. Upplev ett riktigt äventyr – studera i Nya Zeeland med IBS.

England

England

I England finns internationellt erkända skolor och mycket att se och göra för dig som student. Upptäck ett rikt kulturliv – studera i England med IBS.

Italien

Italien

I charmiga Italien väntar några av de bästa designutbildningarna. Uppskatta en vacker vardag – studera i Italien med IBS.

Intresseanmälan

Vill du veta mer om utlandsstudier med IBS?

Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Lämna gärna ett meddelande om du har specifika frågor du vill ha svar på. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Beställ gratis broschyr

Vill du ha material hem i brevlådan?

Här kan du beställa hem gratis information om utlandsstudier. Ta dig tid att bläddra igenom informationen precis när och var du vill.