Intresseanmälan

Vill du veta mer om utlandsstudier med IBS? Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Lämna gärna ett meddelande om du har specifika frågor du vill ha svar på. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Observera att detta inte är en officiell ansökan. Om du vill ansöka till en utlandsutbildning med IBS fyller du i ansökningsformuläret som du hittar HÄR.

Kom gärna på ett av våra kostnadsfria informationsmöten där vi berättar mer om att studera utomlands med IBS. Anmäl dig här.

 

(* obligatoriska fält)
    Villkor

    Genom att godkänna våra villkor, godkänner du att vi sparar dina uppgifter. Dessa uppgifter kan komma att användas av oss för utskick per post och mail. Vi lämnar aldrig ut dessa uppgifter till tredje part.

 Intresseanmälan

Vill du veta mer om utlandsstudier med IBS?

Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Lämna gärna ett meddelande om du har specifika frågor du vill ha svar på. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Läs mer här

 Beställ broschyr

Beställ utbildningskatalogen för 2015/16!

Här kan du beställa vår nya katalog för läsåret 2015/16. Få den hemskickad, helt kostnadsfritt, i brevlådan och ta dig tid att bläddra igenom precis när och var du vill.

Läs mer här